Ποιοί Είμαστε

Καλώς ήρθατε στο Galaxy Web!

Ποιοι είμαστε

   Είμαστε ομάδα ειδικών σε Digital marketing, web design, web development στις πλατφόρμες WordPress, Woocommerce, Shopify.

       Μετά από πολύχρονη εμπειρία στο e-commerce, αποκτήσαμε  πολύτιμες γνώσεις σε όλα τα επίπεδα – από την κατασκευή μιας ιστοσελίδας  ή eshop, μέχρι και την προώθηση και στρατηγική marketing .

    Διαχειριζόμαστε και προωθούμε  επιτυχώς  και τα δικά μας ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμόζουμε  πάνω σε αυτά  νέες στρατηγικές, ώστε οι πελάτες μας να έχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα .

Η αποστολή μας

   Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η υπεύθυνη αντιμετώπιση των έργων  που αναλαμβάνουμε.

   Το διαδίκτυο εξελίσσεται ταχύτατα και οι απαιτήσεις προς τις επιχειρήσεις που θέλουν να προβληθούν αλλάζουν συνεχώς .

   Παρακολουθώντας όλες τις αλλαγές, εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να έχουν οι πελάτες μας   τα πιο ενημερωμένα προϊόντα & υπηρεσίες. 

Τι κάνουμε

   Εμείς στο Galaxy Web  βοηθάμε τις επιχειρήσεις να προβληθούν αποτελεσματικά  στο διαδίκτυο . 

   Όλα τα έργα που έχουμε αναλάβει, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν στην επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων για τις επιχειρήσεις.

  Θέλουμε να σας δώσουμε την δυνατότητα να παρέχετε μια καλύτερη εμπειρία τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και να  σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε νέους πελάτες.

Our Story

Ξεκινήσαμε την πορεία μας στο διαδίκτυο το 2013, όταν θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείας ένδυσης. Ψάχνοντας για το  γραφείο που θα μπορούσε να αναλάβει την κατασκευή του e-shop  μας και αλλάζοντας 3 φορές  συνεργάτες, ανακαλύψαμε ότι ακόμα και τα πιο φημισμένα γραφεία στην Ελλάδα, που συνήθως υπερκοστολογούν της υπηρεσίες τους, δεν παρέχουν την σωστή τεχνική υποστήριξη στους πελάτες τους. Έτσι, δημιουργήσαμε δικό μας γραφείο υπηρεσιών  για τις επιχειρήσεις του internet με κύριο μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη μας  τόσο  από το υψηλό επίπεδο  υπηρεσιών που προσφέρουμε, όσο και από τις λογικές τιμές .

Our 6-D Process
Η διαδικασία σε 6 βήματα

Ανακαλύπτουμε

Κάνουμε την έρευνά μας και βρίσκουμε τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Βάζουμε στόχους

  Θα δημιουργήσουμε από κοινού, ένα επιχειρηματικό  σχέδιο για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, με τον πιο αποτελεσματικό  τρόπο.

Σχεδιάζουμε

Δίνουμε προτεραιότητα στον όμορφο και λειτουργικό σχεδιασμό, έτσι ώστε οι πελάτες σας να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Δημιουργία

Αναπτύσσουμε γρήγορα, υψηλής ποιότητας διαδικτυακά εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Διαδύκτιο για να χτίσετε την επιχείρησή σας.

Παράδοση

Θα δουλέψουμε αμέσως, ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο σας εγκαίρως και να ξεκινήσουμε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο το συντομότερο δυνατό.

Εκπαίδευση

Με την ολοκλήρωση του έργου και κατά την παράδοση του στον πελάτη, παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση χρήσης του και συμβουλές στον τρόπο λειτουργίας για την μέγιστη απόδοση 

Γιατί εμείς ?

Όμορφος σχεδιασμός, ώστε οι πελάτες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας  να έχουν την  καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Σας υποστηρίζουμε καθ΄ όλη  την διάρκεια  της συνεργασίας μας, παρέχοντας ενημερώσεις και εκπαίδευση 1-2-1 για να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε τα νέα διαδικτυακά εργαλεία σας.

Όλα τα έργα που έχουμε αναλάβει , έχουν ως στόχο να βοηθήσουν στην επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων για τις επιχειρήσεις. Θέλουμε να σας δώσουμε την δυνατότητα να παρέχετε μια καλύτερη εμπειρία και να αποκτήσετε νέους πελάτες.

Η ομάδα μας έχει πολυετή εμπειρία και έχει αναλάβει αρκετά projects . Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά για την επιχείρηση σας

Ολοκληρωμένα Έργα
projects-icon.png
Ευτυχισμένοι πελάτες
heart-icon.png
K+
Γραμμές κώδικα
code-lines-icon.png
Χρόνια Εμπειρίας
award-icon-free-img.png
Translate »